"Det har jeg aldri gjort før...så det kan jeg helt  sikkert!"  Pippi   
LightWEB
LightWeb
 
 
Om oss
 
Vi er et ektepar som bor på Røne Nordre og driver Røne Omsorgsgård; Thomas Støa Karseth på 43 år og Anne Kirsten Stenberg Karseth på 32 år. Vi er begge fra nærområdet og liker at det er liv på bygda. Vi kjøpte Røne Nordre i 2005, og flyttelasset ankom gården påsken samme året. I juni 2008 kom solstråla våres, Maja, til verden. Hun er ei blid og aktiv jente som liker å være med på det som skjer. I desember 2011 fikk vi enda ei godjente som heter Lilly. Hun skal tidsnok få ta del i det som skjer gården.

Thomas har drevet Karseth Biloppretting på Ilseng, i tillegg til å være medarbeider på gården. Han avviklet verkstedet i 2009 og driver for fullt hjemme på gården. Bakgrunnen med bil kommer ungene godt tilgode! Anne Kirsten er utdannet lærer. Begge jobber heltid på gården.

Vi har til felles at vi liker at det skjer noe, og vi er veldig glad i barn. Thomas har i mange år drevet speidergruppa på Ilseng, og Anne Kirsten har blant annet vært aktiv i bygdeungdomslaget. Vi traff hverandre da vi sang i ”Black River Band”, og er begge glade i sang og musikk. Thomas synger og spiller fortsatt.

Vi ser potensiale i gården vår, og vil gi barn og ungdom gode opplevelser og aktiviteter med gården som ramme og utgangspunkt. Vi legger vekt på det sosiale og at alle skal få oppleve mestring. Ungene får være med trygge voksenpersoner. Både Anne Kirsten og Thomas er glad i natur, dyr og friluftsliv, og vi er mye utendørs.

Maja og Lilly er så heldig å ha fire snille besteforeldre som alltid stiller opp. Enten om det er gårdsarbeid, vaktmesteroppgaver, barnepass eller rådgiving så hjelper de alltid til. Vi kan ikke få sagt hvor stor pris vi setter på de.

Vi har mottatt støtte fra Innovasjon Norge til "Inn på tunet"-prosjektet vårt to ganger. Det har bidratt til profileringen av gården, samt at vi har bygget et aktivitetshus som brukes til formålet. Huset stod ferdig i 2011 og bebos av flotte ungdommer. Vi vant i år Innovasjon Norge sin bygdeutviklingspris for Hedmark. Dette var veldig morsomt og er en inspirasjon til å fortsette med det vi holder på med.
 
 
 
Kontakt oss
Kontaktperson: Anne Kirsten Stenberg
Adresse: N-2335 Stange
Telefon: +47 470 39 991
Mobil: +47 470 39 991/ +47 952 20 153 
Webebside: www.ronenordre.no
E-post: a-kirs-s@online.no
 
 
 
 

© LightWeb