"Det har jeg aldri gjort før...så det kan jeg helt  sikkert!"  Pippi   
LightWEB
LightWeb
 
 
Gården
 
Vi kjøpte Røne Nordre i 2005. Gården har praktfull og solrik beliggenhet med åpen, vid utsikt til Mjøsa. Den ligger 4 km nord for Stange sentrum og 8 km fra Hamar sentrum. Avkjøringen til gården ligger langs riksvei 222.

Det er et velholdt gårdsbruk med godt opparbeidete hagearealer og gårdstun. En idyllisk gravhaug ligger inntil tunet, og store plenarealer med boltreplass. Vi liker å ha det pent og ryddig rundt oss, slik at alle som er her føler velvære på gården. Det skal være godt å være her! Det totale arealet utgjør 389 daa hvorav 332 daa dyrkes med korn. Et lite skogholt hører til gården. Her er det et yrende dyreliv og god plass til lek- og friluftsaktiviteter. I skogen hogger vi ved til eget bruk og i tillegg er det et beite hvor gårdens hester får kose seg i sommerhalvåret. Det er fine turstier i skogen.

Den gamle potetkjelleren er gjort om til stall med plass til ti hester, og smådyrfjøs. I dag har vi en kanin, to katter, to geiter og hestene. Rundt gården er det et yrende fugle- og dyreliv, og i perioder kan vi rett som det er se både rådyr og elg ved husene. Daglig har vi besøk av fugler på fuglebrettet som vi kan studere på nært hold.

Det gamle fjøset er gjort om til forsamlingslokale(saloon). Her har vi både hatt cowboyfester og feiret bryllup med over 100 gjester. I det siste har vi leid ut lokalet til firmaer og privatpersoner.
 


  

 
 
Kontakt oss
Kontaktperson: Anne Kirsten Stenberg
Adresse: N-2335 Stange
Telefon: +47 906 97 709
Mobil: +47 906 97 709/ +47 952 20 153 
Webebside: www.ronenordre.no
E-post: a-kirs-s@online.no
 
 
 
 

© LightWeb