"Det har jeg aldri gjort før...så det kan jeg helt  sikkert!"  Pippi   
LightWEB
LightWeb
 
 
Fritidsgruppe
 
Vi tilbyr aktivitetsgruppe for barn og ungdom en ettermiddager i uka. Det er ettermiddager fylt med læring, lek og sosial trening. Brukerne spiser middag med oss før aktivitetene starter. Ungdomsgruppen gjør i tillegg lekser her. Vi setter opp aktiviteter etter kommunens og brukernes ønsker og behov.

Siden våren 2007 har vi vært drivere av en fritidsgruppe for Stange Kommune. Det er deltakere fra Stange kommune som kommer hit en ettermiddag i uka. Vi henter og bringer deltakerne, lager middag og bruker gården som base for gruppens aktiviteter. Hovedsaklig tilbyr vi barna aktiviteter som har utspring i gårdens ressurser, men vi presenterer også aktiviteter i nærmiljøet.

Fra høsten 2010 har vi vært drivere av en ungdomsgruppe for Stange Kommune. Det ungdom fra 8.-10.trinn som kommer hit hver mandag etter skolen. Vi lager middag og gjør lekser før vi går i gang med dagens aktivitet. Også denne gruppen bruker gården som base for aktivitetene, i tillegg til at vi reiser ut i nærmiljøet.

Målet for gruppene er hovedsaklig å trene opp den sosiale kompetansen og gi barna og ungdommen opplevelser. Vi legger stor vekt på mestring! Vi syns gården og dyrene, sammen med trygge voksne, er et fint utgangspunkt for dette. Et langsiktig mål er at barna og ungdommene vil fatte interesse for en aktivitet vi har introdusert de for, og at de oppsøker dette på egenhånd og etterhvert slutter på gruppen. Barna knytter seg veldig til hverandre og de blir en stor vennegjeng


 
  

 
 
Kontakt oss
Kontaktperson: Anne Kirsten Stenberg
Adresse: N-2335 Stange
Telefon: +47 906 97 709
Mobil: +47 906 97 709/ +47 952 20 153 
Webebside: www.ronenordre.no
E-post: a-kirs-s@online.no
 
 
 
 

© LightWeb